Ga mee op avontuur! Neem deel aan de Open Dag van het Schuttersgilde Sint Antonius Abt in Mook, op zondag 15 september van 10.00u – 13.00u. Dit evenement biedt de perfecte kans om je nieuwsgierigheid te stillen en het gilde van dichtbij te leren kennen. Voor jong en oud, neem je vrienden mee en ontdek samen wat de geschiedenis te bieden heeft!

Activiteiten Wat staat er op het programma? Unieke activiteiten zoals vendelen, bazuin blazen, trommelen en zelfs kruisboogschieten. Dit is jouw kans om iets nieuws te proberen en de traditionele schutterssporten te ervaren. Wie weet, misschien ontdek je wel een verborgen talent!

Inspiratie De Open Monumentendag en ons 75-jarig heroprichtingsjubileum inspireerden ons dit evenement te organiseren. Wij willen de rijke geschiedenis van ons gilde delen en iedereen laten kennismaken met onze tradities. Wij zijn meer dan je in eerste instantie zou verwachten…
We streven naar meer bekendheid voor ons gilde en de schutterscultuur. Maar we moeten jou erbij hebben! Sluit je aan en breng jouw vrienden mee. 

Neem actie Markeer 15 september in je agenda. Neem deel aan de activiteiten en praat met de leden van ons gilde. Laat jouw stem horen en maak samen het verschil! Wie durft, wie doet? Het gilde wacht op jou!

Misschien vindt u dit ook leuk: